Vesper Martini

SKŁADNIKI

60 ml Bombay Sapphire
20 ml Grey Goose Vodka
10 ml Lillet Blanc
garnish: spory twist skórki
top up (uzupełnienie) do końca wodą sodową

PRZYGOTOWANIE

Chłodzimy shaker, a następnie wlewamy do niego wymienione składniki. Shake’ujemy nie dłużej niż 30 sekund. Odpowiednio wcześniej przygotowujemy szkło, również obniżając jego temperaturę kruszonym lodem. Następnie zastępujemy lód bryłą lodową, wlewamy przygotowany koktajl i ozdabiamy twistem ze skórki cytryny.

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google