Manhattan

SKŁADNIKI

60 ml Wild Turkey 101
30 ml Martini Reserva Rubino
3 dashe (chluśnięcia) Angostury Bitters

 

PRZYGOTOWANIE

Koktajl najlepiej przygotować w szklanicy barmańskiej. Na kości lodu wlewamy burbon oraz wermut, który ma podbić jego smak oraz nuty wanilii wyciągnięte z beczki. Na koniec dolewamy bitters. Jego zadaniem jest dodatkowo podbić smaki obu alkoholi. Potem wystarczy już tylko pomieszać, przelać koktajl do szkła i z uśmiechem serwować gościom.

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google