Negroni

SKŁADNIKI

20 ml Bombay Sapphire
20 ml Martini Reserva Bitter
20 ml Martini Reserva Rubino
garnish: 1/2 plastra pomarańczy

PRZYGOTOWANIE

Koktajl przygotowujemy w niskim szkle do whisky. Wkładamy do niego dużą bryłę lodu lub kilka mniejszych, wlewamy składniki i mieszamy łyżką barmańską, by dobrze je połączyć oraz delikatnie rozwodnić. Dodajemy pół plasterka pomarańczy i gotowe. Postępujemy zgodnie z zasadą „less is more”. Ma to być szybki koktajl do przekąsek.

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google