Tom Collins

SKŁADNIKI

50 ml Bombay Sapphire
25 ml świeżego soku z cytryny
10 ml syropu cukrowego
top up (uzupełnienie) do końca wodą sodową
garnish: 1/2 plastra cytryny i wiśnia maraschino

PRZYGOTOWANIE

Jest to mieszany koktajl, który uzupełniamy (topujemy od angielskiego wyrażenia top up) wodą sodową. Możemy dodać delikatny, cienki plaster cytryny oraz wiśnię maraschino dla przełamania smaku i koloru. Koktajl jest pastelowy i podajemy go w wysokim szkle, które dobrze podkreśla jego delikatną barwę.

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google